Frekventna i energetska mjerenja

Jedna od naših zadaća je obavljanje mjerenja sofisticiranom tehnologijom, pomoću koje smo u mogućnosti locirati smjer, jačinu i frekventni pojas odašiljanih frekvencija mobilnih odašiljača, kao i drugih izvora po čovjeka štetnih frekvencija, koje štetno utječu na njegovo zdravlje. Nakon mjerenja, možemo dati konkretno rješenje kako zaštititi sebe, porodicu i svoje okružje.

Mjerenjem jačine odašiljane frekvencije možemo vidjeti utječu li te frekvencije i na domaće ili druge životinje (krave, konje, ovce, koze itd.), i u tom slučaju smo u mogućnosti ponuditi zaštitu za te životinje.

Mjerenjem podzemnih energija, energetskih tokova, podzemnih energetskih mreža, radijacija, radioaktivnih anomalija magnetnoga polja i rastera, možemo ponuditi i adekvatne zaštite za ta određena energetska polja ili prirodne sile. Takve zaštite su djelotvorne za ljude, životinje, ali i za biljke.

Lociramo i podzemne vode koje uvelike djeluju na ljude i životinje te na njihova emotivna stanja. Te vodene tokove možemo preusmjeriti tako da se adekvatno zaštiti kuća, štala, životinje ili zemljište. Nije potrebno pomicanje kreveta ili namještaja. Na sličan način mogu se zaštititi stanovi, radna mjesta, veći prostori i cijele zgrade.

Mjerenjem se može ustanoviti i jačina vodova visokoga napona, dalekovoda (podzemnih i nadzemnih); tu se ubrajaju i trafostanice. Nakon mjerenja, možemo predložiti i adekvatnu zaštitu od tih štetnih energija.

Sve zaštite koje su za vas potrebne, individualno se izrađuju i programiraju. Poslije energo-mjerenja, dogovara se idealno rješenje za rješavanje te situacije.

Za sva vaša pitanja i probleme koji niste sami u mogućnosti riješiti, stojimo vam na raspolaganju.

Važno je znati da nikada ne djelujemo manipulativno ili negativno prema drugim osobama, bez obzira na uzrok.